Saunatarvikkeet. Vuosien ammattitaidolla.

Vuonna 1984 perustettu perheyritys Nikkarien Oy on yksi suurimmista saunatarvikkeiden tavarantoimittaja Suomessa. Laajasta valikoimasta löytyy saunatuotteita useista eri puumateriaaleista, alumiinista, kuparista, ruostumattomasta teräksestä sekä pellavasta. Saunatuotteiden lisäksi valikoimiin kuuluvat takorautaiset takkatuotteet.

Alusta asti olemme Nikkarien Oy:sä panostaneet omiin malleihin. Tuotevalikoimamme on kasvanut vuosien varrella melko suureksi, ollen tällä hetkellä n. 400 tuotenimikettä. Liikeideaamme kuuluu, että tuotteita löytyy aina varastosta.

Toimintamme kolme peruspilaria

SAUNIA ja A-IRON tuotteita valmistetaan mm. Suomessa, muualla Euroopassa sekä SMETA tai BSCI auditoiduissa tehtaissa Euroopan ulkopuolella.

Laatu


Käytämme tuotteissamme vain perinteisiä ja hyviksi havaittuja materiaaleja, jotka soveltuvat nimenomaan saunaan ja takan hoitoon parhaalla mahdollisella tavalla. Tuotteemme ovat pitkäikäisiä, turvallisia ja laadukkaita.

Materiaalit


SAUNIA ja A-IRON tuotteita valmistetaan mm. puusta (FSC), ruostumattomasta teräksestä, alumiinista, kuparista ja pellavasta.

Käytättämämme materiaalit sekä tuotteissa, että pakkauksissa ovat kestäviä ja kierrätettäviä. Meille on tärkeää, että tuote on valmistettu käytettäväksi kauan.

Tuotteidemme hoito-ohjeet löytyvät web-sivuiltamme. Niitä noudattaen tuote pysyy kunnossa ja kestää pitkään.

Design


Perinteitä unohtamatta seuraamme viimeisimpiä virtauksia tuotteidemme muotoilussa ja värityksessä. Meiltä löydätkin tuotteen kaikenlaisiin ja eri aikakausina valmistettuihin saunoihin.

Nykypäivänä Nikkarien Oy:n valikoimista löytyy satoja tuotteita, keskittyen kahteen brändiin: SAUNIA saunatarvikkeisiin ja A-IRON takkatarvikkeisiin. Tuotteet suunnittelee Suomessa Nikkarien oma tiimi hyödyntäen myös nuorien suomalaisten muotoilijoiden innovatiivisia ja moderneja ideoita. Kaikissa tuotteissa käytetään vain huolella valikoituja käyttökohteisiin sopivia materiaaleja.

Ota yhteyttä. Puhutaan.

info(at)nikkarien.fi    /   09-4770150