Saunatarvikkeet. Vuosien ammattitaidolla.

Vuonna 1984 perustettu perheyritys Nikkarien Oy on yksi suurimmista saunatarvikkeiden tavarantoimittaja Suomessa. Laajasta valikoimasta löytyy saunatuotteita useista eri puumateriaaleista, alumiinista, kuparista, ruostumattomasta teräksestä sekä pellavasta. Saunatuotteiden lisäksi valikoimiin kuuluvat takorautaiset takkatuotteet.

Alusta asti olemme Nikkarien Oy:sä panostaneet omiin malleihin. Tuotevalikoimamme on kasvanut vuosien varrella melko suureksi, ollen tällä hetkellä n. 400 tuotenimikettä. Liikeideaamme kuuluu, että tuotteita löytyy aina varastosta.

Toimintamme kolme peruspilaria

Laatu.

Käytämme tuotteissamme vain perinteisiä ja hyviksi havaittuja materiaaleja jotka soveltuvat nimenomaan saunaan ja takan hoitoon parhaalla mahdollisella tavalla. Tuotteemme ovat turvallisia ja laadukkaita.

Kestävä kehitys.

Käytättämämme materiaalit ovat kestäviä ja kierrätettäviä. Meille on tärkeää, että tuote on valmistettu käytettäväksi kauan.

Design.

Perinteitä unohtamatta seuraamme viimeisimpiä virtauksia tuotteidemme muotoilussa ja värityksessä. Meiltä löydätkin tuotteen kaikenlaisiin ja eri aikakausina valmistettuihin saunoihin.

Nykypäivänä Nikkarien Oy:n valikoimista löytyy satoja tuotteita, keskittyen kahteen brändiin: SAUNIA saunatarvikkeisiin ja A-IRON takkatarvikkeisiin. Tuotteet suunnittelee Suomessa Nikkarien oma tiimi hyödyntäen myös nuorien suomalaisten muotoilijoiden innovatiivisia ja moderneja ideoita. Kaikissa tuotteissa käytetään vain huolella valikoituja käyttökohteisiin sopivia materiaaleja.

Ota yhteyttä. Puhutaan.

info(at)nikkarien.fi    /   09-4770150